Πάντα θέλαμε το Angel Baby να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα προϊόν και μια ετικέτα. Ειλικρινά πιστεύουμε ότι το καλύτερο στη ζωή δεν σημαίνει να έχουμε περισσότερα και διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας με όλα τα σωστά εφόδια χωρίς όμως να τα κακομαθαίνουμε.

Έτσι γεννήθηκε το Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ... μια φυσική συνέχεια του Angel Baby, όπου κάθε μια από τις αγορές σας έχει ένα άλλο νόημα: να κάνει καλό!

Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ - Κεφάλαιο πρώτο

Ήδη έχουμε κάνει δωρεά πάνω από 4000 υπνόσακους, σε πάνω από 45 μαιευτήρια σε πάνω από 35 πόλεις στην Βουλγαρία.

Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι τα περισσότερα νεογέννητα στη Βουλγαρία καλωσορίζουν τη ζωή σε υπνόσακο της Angel Baby.

Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ - Κεφάλαιο δεύτερο

Χάρη των αγορών από ανθρώπους όπως εσείς, για τα Χριστούγεννα του 2018 καταφέραμε να δωρίσουμε πάνω από 650 ζεστούς υπνόσακους σε παιδιά από όλα τα κοινωνικά ιδρύματα στη Βουλγαρία.

Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ - Κεφάλαιο τρίτο

Αυτό το κεφάλαιο πραγματοποιήθηκε χάρη στη βοήθεια του ¨Αγγέλου – έναν φανατικό gamer...

Δωρίσαμε φορητές κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε μονάδες βραχείας νοσηλείας - όπως στη μονάδα μεταμοσχεύσεων για παιδιά στο Νοσοκομείο Λοζενετς, στη μονάδα αιμοκάθαρσης στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, στη καρδιολογική μονάδα του 3-του κρατικού νοσοκομείου και στη παιδική μονάδα του νοσοκομείου Αγ. Μαρίνα στη Βάρνα.

Η χαρά και η ευγνωμοσύνη στα μάτια των παιδιών που βλέπουν τις κονσόλες ηλεκτρονικών παιχνιδιών θα παραμείνουν χαραγμένες για πάντα στη καρδιά μας.

Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ – για τους πιο μικρούς με αγάπη

Με κάθε ρούχο που αγοράζεται, δωρίζουμε ένα άλλο σε μητέρα πρόωρου βρέφους.

Χιλιάδες πρόωρα βρέφη πήραν εξιτήριο φορώντας τα ειδικά γι’ αυτά προσαρμοσμένα ρούχα της Angel Baby.

Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ - Κεφάλαιο τέταρτο

Τα Χριστούγεννα του 2019, εκπληρώσαμε τις επιθυμίες 100 μη προνομιούχων παιδιών…

Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ - Κεφάλαιο πέμπτο

Στις 13 Μαρτίου 2020, στις πρώτες ώρες της έκτακτης ανάγκης λόγω του Κοροναϊού, σταματήσαμε την παραγωγή υπνόσακων και ξεκινήσαμε την παραγωγή προστατευτικών μασκών.

Κατασκευάσαμε 4.000 μάσκες τριών στρωμάτων, τις οποίες κάναμε δωρεάν σε άτομα που δούλευαν στη πρώτη γραμμή- γιατρούς και αστυνομικούς σε όλη τη χώρα.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κάναμε δωρεά 100 υπνόσακους για νεογέννητα σε μελλοντικούς γονείς που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση λόγω της έκτακτης ανάγκης λόγω του Κοροναϊού.

Ελπίζουμε ότι θα είστε μαζί μας όταν ανοίξουμε το επόμενο κεφάλαιο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ... έπεται συνέχεια...

Product added to wishlist

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα.