Άρθρο 1 ~ Όροι και προϋποθέσεις 

Αυτοί οι όροι ισχύουν για όλες τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Angel Baby Ltd. Με την επίσκεψη και τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης. Η σειρά προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται αποκλειστικά σε αγοραστές ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι αποστολές, οι υπηρεσίες και οι προσφορές που γίνονται από εμάς πραγματοποιούνται αποκλειστικά βάσει αυτών των όρων και προϋποθέσεων. Οι όροι παράδοσης, επιστροφής προϊόντων και η προστασίας προσωπικών δεδομένων αποτελούν μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων μας. Η Angel Baby Ltd διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή.

Άρθρο 2 ~ Συμφωνητικό

Η παρουσίαση των προϊόντων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποτελεί από μόνη της δεσμευτική εντολή. Πρόκειται μάλλον για μια μη δεσμευτική προσφορά για παραγγελία προϊόντων. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, κάνετε δεσμευτική την αγορά τους. Μόλις λάβετε την προσφορά, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργήθηκε αυτόματα και θα επιβεβαιώσει ότι έχουμε λάβει την παραγγελία σας. Αυτή η βεβαίωση παραλαβής δεν αποτελεί ακόμα αποδοχή της αγοράς των προϊόντων. Η εντολή για την αγορά προϊόντων συνάπτεται όταν δηλώνουμε ρητά την αποδοχή της προσφοράς αγοράς ή όταν σας στέλνουμε τα προϊόντα.

Άρθρο 3 ~ Τιμές και όροι πληρωμής

Οι τιμές που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.angelbaby.gr περιλαμβάνουν όλους τους ισχύοντες φόρους και δεν περιλαμβάνουν τις αντίστοιχες χρεώσεις αποστολής. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.angelbaby.gr χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η πληρωμή πραγματοποιείται μέσω PayPal ή με αντικαταβολή κατά την παραλαβή. Η παραγγελιά  πληρώνετε στον courier κατά την παραλαβή της από εσάς. Πρέπει να πληρώσετε για την παραγγελία σας πριν την λάβετε. Τα προϊόντα  παραμένουν ιδιοκτησία της Angel Baby Ltd. μέχρι την πλήρη πληρωμή της προαναφερόμενης τιμής.

Άρθρο 4 ~ Προμήθεια

Εκτός και αν δεν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά, τα αγαθά θα παραδοθούν στη διεύθυνση που καθορίσατε στη φόρμα παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Αποστολή" της ιστοσελίδας μας.

Άρθρο 5 ~ Διατήρηση ιδιοκτησίας

Τα αγαθά παραμένουν ιδιοκτησία της Angel Baby Ltd. μέχρι την πλήρη πληρωμή της προαναφερόμενης τιμής.

Άρθρο 6 ~ Ακύρωση και επιστροφή

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε τη παραγγελία και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 30 ημερών χωρίς να αναφέρετε τους λόγους. Περίοδος ακύρωσης 30 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία εσείς ή τρίτος (που έχετε ορίσει, εκτός του courier) παραλάβει τα αγαθά. Επιστρέψτε τα εμπορεύματα που αγοράσατε με τη συνημμένη φόρμα επιστροφής εντός 30 ημερών. Η τελική προθεσμία εκπληρώνεται, εάν αποστείλετε τα προϊόντα πριν την τελική προθεσμία των 30 ημερών.

Συνέπειες

Εάν υπαναχωρήσετε /ακυρώσετε αυτήν εντολή δηλαδή την παραγγελιά, θα σας επιστραφούν τα έξοδα για την πληρωμή των προϊόντων  εντός 21 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους από εμάς. Για την επιστροφή αυτή χρησιμοποιούνται οι ίδιες μεθόδους πληρωμής με αυτές που χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την επιστροφή χρημάτων μέχρι να λάβουμε τα επιστραφέντα προϊόντα και να ελεγχθούν. Θα ελέγξουμε την κατάσταση των προϊόντων για να βεβαιώσουμε ότι είναι σε άριστη μορφή και σε κατάσταση για μεταπώληση.

Ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Το δικαίωμα ακύρωσης δεν ισχύει για την αγορά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων στις προσωπικές ανάγκες του συγκεκριμένου καταναλωτή (π.χ. προσαρμογή υπνόσακων).

Στείλτε μας τα προϊόντα σε άριστη εμπορική κατάσταση, χωρίς να είναι είναι λερωμένα ή να έχουν υποστεί οποιοδήποτε είδος ζημιάς. Τα εμπορεύματα πρέπει να είναι σε κατάσταση μεταπώλησης (να μην έχουν καταστραφεί, λερωθεί, πλυθεί). Αν είναι δυνατόν, επιστρέψτε τα αγαθά στην αρχική τους συσκευασία με όλα τα επιπρόσθετα (όπως το ενημερωτικό φυλλάδιο για τους υπνόσακους).

Άρθρο 7 ~ Φθορά στη μεταφορά

Εάν η συσκευασία αποστολής είναι καταστραμμένη, ενημερώστε την εταιρεία courier και επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Άρθρο 8 ~ Απόρρητο

Συμφωνείτε με τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Άρθρο 9 ~ Τελικές διατάξεις

Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα άρθρα της παρούσας συμφωνίας είναι ή θα καταστούν αναποτελεσματικά, αυτό δεν θα επηρεάσει την εγκυρότητα των υπόλοιπων άρθρων. Οι όροι αυτοί ερμηνεύονται σύμφωνα με το βουλγαρικό δίκαιο. Εάν προκύψουν διαφωνίες, θα διευθετηθούν στα δικαστήρια της Βουλγαρίας.

Product added to wishlist

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα.