Η ιστορία μας

Η περιπέτεια της Angel Baby ξεκίνησε το μακρινό 2008, από δύο ενθουσιώδεις και ονειροπόλους ανθρώπους –την Ντέση και τον Δημήταρ.

Δημιουργήσαμε μια μάρκα με την οποία ονειρευτήκαμε να κατακτήσουμε τον κόσμο.

Δεν επιλέξαμε κάποιο πρωτότυπο όνομα  - το ονομάσαμε Άγγελος, ο γιος του Δημήταρ–που ήταν τότε μωρό.

Πολλά χρόνια αργότερα, ο Άγγελος είναι πλέον έφηβος ενώ ο Αντόν είναι ακριβώς στην ηλικία του Άγγελου όταν ξεκινήσαμε.

Δεν ονειρευόμαστε πλέον να κατακτήσουμε ολόκληρο τον κόσμο ... αλλά μόνο ένα μικρό μέρος του ... αλλά ξυπνάμε ακόμα το πρωί με την ίδια ανυπομονησία να πάμε στη δουλειά ... και εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με την ίδια επιμέλεια και αγάπη ...

Ανακαλύψτε ή ακολουθήστε μας

Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να τελειοποιήσουμε νέα προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των παιδιών και των γονιών τους.

Έτσι, το 2017 η Angel Baby κέρδισε το πιο διάσημο βραβείο στον κόσμο των βρεφικών και παιδικών ειδών –

Βραβείο καινοτομίας για παιδιά και νέους.

Αυτό είναι το Όσκαρ μας ... το χρυσό Ολυμπιακό μας μετάλλιο ... ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει απονεμηθεί σε μια εταιρεία της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Το MySkin Sensitive είναι μια σειρά από ρούχα κατασκευασμένα από ειδικό ύφασμα, φτιαγμένα με ειδικό τρόπο, επεξεργασμένα με ειδικό φυσικό αντιβακτηριακό παράγοντα - σχεδιασμένο για να βοηθά μωρά και παιδιά με σοβαρά δερματικά προβλήματα.

Ονειρευόμαστε τη μέρα που θα έχουμε τη δύναμη η σειρά My Skin Sensitive να βγει στη παραγωγή ... αλλά δεν ονειρευόμαστε να τα πουλήσουμε ..., ονειρευόμαστε να τα κάνουμε δώρο ..., ονειρευόμαστε να ανακουφίσουμε χιλιάδες παιδιά ..., ονειρευόμαστε αυτό να είναι ένα άλλο κεφάλαιο από τους ΥΠΝΟΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ.

Ο σκοπός μας

Πάντα θέλαμε το Angel Baby να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα προϊόν και μια ετικέτα.

Ειλικρινά πιστεύουμε ότι το καλύτερο στη ζωή δεν σημαίνει να έχουμε περισσότερα και διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας με όλα τα σωστά εφόδια χωρίς όμως να τα κακομαθαίνουμε.

Έτσι γεννήθηκε το Angel Baby ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ... μια φυσική συνέχεια του Angel Baby, όπου κάθε μια από τις αγορές σας έχει ένα άλλο νόημα: να κάνει καλό!

Το  πλεονέκτημά μας

Το πλεονέκτημά μας είναι ότι εμείς οι ίδιοι παράγουμε τα προϊόντα μας . Οι περισσότερες εταιρείες αναθέτουν σε κάποιον άλλον την παραγωγή, επειδή έτσι είναι πιο εύκολο.

Όταν παράγεις, μαθαίνεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Μαθαίνεις να δουλεύεις με λεπτομέρεια. Μαθαίνεις να ελαχιστοποιείς τα ελαττώματα. Μαθαίνεις να δημιουργείς. Μαθαίνεις την τελειότητα!

Η σημασία του να έχεις ταλέντο

 Πάνω απ 'όλα, απαιτείται σκληρή δουλειά. Πρέπει να επενδύσεις πολλές ώρες. Πρέπει να μάθεις την τέχνη. Αυτό είναι μία χρονοβόρα διαδικασία. Χρόνος  που προσφέρεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις.

Δεν είναι κάτι εύκολο. Και δεν πρέπει να είναι κάτι εύκολο.

Ναι, το ταλέντο βοηθά! Αλλά το ταλέντο είναι απλώς η ικανότητα να δουλεύεις πάνω σε κάτι μέχρι να  καταφέρεις να το τελειοποιήσεις.

Χρειάζονται δεκαετίες εμπειρίας για να κόβουμε και να ράβουμε σαν τα κορίτσια μας ... δεν υπάρχουν συντομεύσεις, ούτε ευκολότερος τρόπος!

Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας

Ένα πείραμα του 1940 της The Bethlehem Steel Company μέτρησε πόσα σιδερένια τουβλάκια μπορούσαν να φορτωθούν σε ένα τρένο. Οι άντρες δεν σταμάτησαν να ξεκουραστούν μέχρι να φορτώσουν 12,5 τόνους μέχρι το μεσημέρι. Αλλά ήταν τόσο εξαντλημένοι που δεν μπορούσαν πλέον να φορτώσουν περισσότερα.

Την επόμενη μέρα, οι άντρες εργάστηκαν 26 λεπτά και ξεκουράστηκαν 34 λεπτά. Δηλαδή ξεκουράστηκαν περισσότερο από ό, τι εργάστηκαν. Φόρτωσαν 47 τόνους - σχεδόν 4 φορές περισσότερο ... κόντρα στα στατιστικά ...

Είμαστε πιθανώς η μόνη εταιρεία "ραπτικής" με ωράριο λειτουργίας μικρότερο των 8 ωρών…

Πιστεύουμε στην ποιότητα

Για εμάς, η ποιότητα δεν αφορά μόνο τη χρήση των καλύτερων υλικών. Είναι η φιλοσοφία πίσω από ό, τι κάνουμε: πώς φροντίζουμε την ομάδα μας, πώς αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας, πώς συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πώς λειτουργούμε ως επιχείρηση, σε έναν κόσμο με περιορισμένο μέγεθος φυσικών πόρων.

Η ποιότητα φαίνεται  επίσης και στον σχεδιασμό. Το να δημιουργήσεις κάτι ώστε να είναι πάντα αρεστό, είναι μια σπάνια ικανότητα. Τα περισσότερα πράγματα τα πετάμε, όχι επειδή έχουν καταστραφεί, αλλά επειδή τα έχουμε βαρεθεί...

Τα  προϊόντα μας έχουν μια ουσία και έναν σκοπό που υπερβαίνουν τη χρηστικότητα τους. Η χρηστικότητα ενός παιχνιδιού είναι να παίζει με αυτό ένα παιδί. Η ουσία του είναι να προσφέρει χαρά και διασκέδαση. Είναι περίεργο που μερικές φορές δενόμαστε με τέτοια προϊόντα. Γίνονται τα αγαπημένα μας πράγματα. Ναι, μπορούμε πάντα να αγοράσουμε ένα νέο παιχνίδι. Αλλά μερικά πράγματα δεν μπορούν να αντικατασταθούν ...

 Η ποιότητα φαίνεται  και στα υλικά που χρησιμοποιούμε και μπορούμε  να τα νιώσουμε με τα χέρια μας. Ένα ποιοτικό  προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα .. Αυτό, φυσικά, είναι προφανές! Η ποιότητα είναι όμως αυτή που θυσιάζουν  οι περισσότεροι κατασκευαστές. ‘Έτσι, ίσως δεν είναι τόσο προφανές ...

 

Μαζική παραγωγή . Κάτι που δεν μας αφορά

Κάθε μέρα πηγαίνουμε στη δουλειά για να παράγουμε όσο δυνατόν καλύτερους  υπνόσακους, όχι όσο το δυνατόν περισσότερους.

Ειδικευόμαστε σε κάτι και έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα

Φτιάχνουμε υπνόσακους. Αυτό είναι. Τίποτα περισσότερο. Χωρίς να φλυαρούμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες  ότι μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλα.

Πιστεύουμε ότι κάνουμε τους καλύτερους υπνόσακους που μπορούμε. Επιλέγουμε το καλύτερο βαμβακερό ύφασμα σε όλη την Ευρώπη, το κόβουμε με προσοχή και επιδεξιότητα και αφήνουμε τα κορίτσια μας πίσω από τις ραπτομηχανές να κάνουν τα υπόλοιπα.

Και όταν κάποιος εγγυάται για κάτι, σημαίνει ότι είναι περήφανος για τη δουλειά του...

Product added to wishlist

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα.