Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος...
Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος...
Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος...
Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος...
Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος...
Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος...

Ανοιξιάτικος - καλοκαιρινός Υπνόσακος μωρού για φάσκιωμα «Κοάλα»

Angel Baby HUG! – Ανοιξιάτικος - φθινοπωρινός υπνόσακος με δυνατότητα φασκιώματος για νεογέννητα. Πάχος 1,0 tog - συνίσταται για θερμοκρασία δωματίου 22-25°С. Χωρίς επένδυση.
- πιστοποιημένος από το Διεθνές Ινστιτούτο Δυσπλασίας Ισχύου, ως προϊόν που εμποδίζει την εξάρθρωση του ισχίου του μωρού
- διπλό φερμουάρ YKK, για ευκολότερη αλλαγή πάνας και ευκολότερο ντύσιμο
- κουμπί YKK που προστατεύει το λαιμό

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους υπνόσακους, συμβουλευτείτε τον πίνακα μεγέθους για να μάθετε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος και πάχος και ποια ρούχα μπορούν να συνδυαστούν με το υπνόσακο που επιλέξατε.
Μέγεθος
  • 0-3 μηνών
Πάχος (tog)
  • 1.0 tog
29,16 €

 
Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις σημερινές απαιτήσεις ασφάλειας και φροντίδας για τα νεογέννητα μωρά, το Angel Baby HUG! είναι ένα σχέδιο που θα προστατεύσει το παιδί από τη δυσπλασία του ισχίου.
Η δυνατότητα φασκιώματος στα χέρια δίνει στο μωρό μια αίσθηση ασφάλειας και κοιμάται καλύτερα και συνεχόμενα.
Το σωστά επιλεγμένο μέγεθος και πάχος του υπνόσακου εγγυάται μια σταθερή θερμοκρασία σώματος και δεν επιτρέπει στο παιδί να υπερθερμανθεί ή να κρυώσει.
Σύμφωνα με μελέτες, αυτό μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS).
Προσοχή: ο υπνόσακος είναι κουβέρτα! Μην καλύπτετε το παιδί με τίποτα παραπάνω.
Μήκος του υπνόσακου (από τον ώμο έως το κάτω μέρος)
- 56 εκ. – Σχεδιασμένο για μωρά 0-3 μηνών
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα φασκιώματος μόνο έως ότου το μωρό σας προσπαθήσει να γυρίσει μπρούμυτα (μέχρι περίπου 5 εβδομάδες). Στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως κανονικό υπνόσακο.
5424

Αποστολή: Η αποστολή για την Ελλάδα γίνεται με την courier ACS. Το κόστος αποστολής είναι 4,95 ευρώ. Θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης, μόλις αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Χρόνος παράδοσης: Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που καταχωρήσατε. Η παράδοση γίνεται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την διεύθυνση και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχετε παραγγείλει.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η εταιρεία courier θα επικοινωνήσει μαζί σας στον αριθμό τηλεφώνου που καθορίσατε προτού παραδώσει την παραγγελία σας.

Σχεδιάζουμε όλα μας τα προΪόντα με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρια και για αυτόν τον λόγο μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια και την ποιοτητά τους. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν αυτό δεν ισχύει παρακαλώ ενημερώστε μας για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε.

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο προΪόν χωρίς καμία αιτιολογία. Θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας αρκεί το δεν έχει καταστραφεί ή πλυθεί. Αν είναι δυνατόν επιστρέψτε το προΪόν μέσα στην συσκευασία του. Τα χρήματα από τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Αν υπάρχει πρόβλημα στην παραγγελία σας από δικό μας λάθος, τα χρήματα από τα έξοδα αποστολής θα σας επιστραφούν.

Η Angel Baby Ltd διατηρεί το δικαίωμα μη καταβολής των χρημάτων μέχρι τα αντικείμενα επιστραφούν και ελεγθούν.

No reviews
Product added to wishlist

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα.