Δωρεάν υπνόσακος για πρόωρα μωρά

Δωρεάν υπνόσακος για πρόωρα μωρά

Καλοκαιρινός κλασικός υπνόσακος για μωρά (απο νεογέννητα μέχρι 36 μηνών).

Ένα στρώμα βαμβακερό ύφασμα 100%.

Πάχος - 0,5 tog - κατασκευασμένο από ένα και ΜΟΝΟ στρώμα βαμβακερού υφάσματος, χωρίς επένδυση - συνιστάται για θερμοκρασία δωματίου πάνω από 25 ° C κατά τη διάρκεια του ύπνου.

- Διπλά ρυθμιζόμενα κουμπιά YKK στους ωμούς (για όλα τα μεγέθη) και ρυθμιζόμενα κουμπιά μασχάλης (μόνο για το μέγεθος 0-6 μηνών)

- Διπλό φερμουάρ YKK με πλαϊνό κλείσιμο

Συμβουλευτείτε τον πίνακα μεγέθους για να μάθετε πώς να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος και πάχος και ποια ρούχα μπορούν να συνδυαστούν με το υπνόσακο που επιλέξατε.


  • .png .jpg .gif
0,00 €

 

Yπνόσακος με σκοπό: - Όροι και προϋποθέσεις για την πρωτοβουλία ''Δωρεάν υπνόσακοι για πρόωρα μωρά''

1. Ορισμός: Ένα πρόωρο μωρό γεννιέται ανάμεσα στην 22 και 37 εβδομάδα της κύησης.

2. Ένας υπνόσακος ανά μωρό. Το σχέδιο του υπνόσακου εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των σχεδίων. Το πάχος του υπνόσακου εξαρτάται απο την εποχή.

3. Η πρωτοβουλία ''Δωρεάν υπνόσακοι για πρόωρα μωρά '' ισχύει για την Ελλάδα.

4. Ο δωρεάν υπνόσακος θα αποσταλεί στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

5. Προϋποθέσεις: Ανεβάστε μία φωτογραφία από το καρτελάκι με τα στοιχεία του μωρού  από το νοσοκομείο με τις πληροφορίες που επιβεβαιώνεται η ημερομηνία γέννησης και το βάρος του μωρού. Δεν απαιτούμε προσωπικές λεπτομέρειες όπως το όνομα του μωρού ή την εβδομάδα κύησης. Αν τέτοιες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες παρακαλώ να τις αποκρύψετε.

6. Χρειαζόμαστε μία έγκυρη διεύθυνση κατοικίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας στείλουμε τον δωρεάν υπνόσακο. Παρακαλώ, συμπεριλάβετε έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου σε περίπτωση που χρειαστούμε διευκρινίσεις.

7. Ανεβάζοντας την φωτογραφία του δελτίου του παιδιού σας, συμφωνείτε με τις παρακάτω προϋποθέσεις: GDRP - Συναινώ στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του παιδιού μου (βάρος και ημερομηνία γέννησης) με σκοπό την συμμετοχή μου στην πρωτοβουλία "Δωρεάν υπνόσακοι για πρόωρα μωρά". Η συναίνεση μου έχει δοθεί εθελοντικά και μπορεί να αποσυρθεί οποιαδήποτε στιγμή.

8. Αν δεν συμφωνείτε με την παραπάνω προϋποθέσεις δεν μπορείτε να συμμετέχετε στην πρωτοβουλία και δεν μπορείτε να παραγγείλετε το δωρεάν υπνόσακο που είναι μέρος της συγκεκριμένης καμπάνιας.

9. Ο παραλήπτης του δωρεάν υπνόσακου με σκοπό πρέπει να καλύψει έξοδα αποστολής που είναι 4.95 ευρώ.

10. Η Angel Baby Ltd έχει το δικαίωμα να διακόψει αυτή την πρωτοβουλία οποιαδήποτε στιγμή.

11. Η Angel Baby Ltd είναι αναγνωρισμένος διαχειριστής προσωπικών δεδομένων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την ενότητα πολιτικής απορρήτου.

12. Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της ιστοσελίδας της Αngel Baby θα εφαρμοστούν για θέματα τα οποία δεν καλύπτονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της πρωτοβουλίας.

Χαρακτηριστικά
100% βαμβακερό ύφασμα / Επένδυση: 100% επένδυση αντιβακτηριακού πολυεστέρα
Τρόπος πλυσίματος
Πλένετε στο χέρι ή σε πλυντήριο στους 30 βαθμούς
Οδηγίες στεγνώματος
Στέγνωμα σε χαμηλή θερμοκρασία
Οδηγίες σιδερώματος
Σιδερώνεται σε μέτρια θερμοκρασία
Συρρίκνωση
4-5% συρρίκνωση μετά από το πρώτο πλύσιμο
Χρώματα
Μπορεί να υπάρχει κάποια διαφορά με τα πραγματικά χρώματα του προϊόντος, ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης σας.

Αποστολή: Η αποστολή για την Ελλάδα γίνεται με την courier ACS. Το κόστος αποστολής είναι 4,95 ευρώ. Θα σας στείλουμε τον αριθμό παρακολούθησης, μόλις αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Χρόνος παράδοσης: Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που καταχωρήσατε. Η παράδοση γίνεται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την διεύθυνση και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχετε παραγγείλει.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η εταιρεία courier θα επικοινωνήσει μαζί σας στον αριθμό τηλεφώνου που καθορίσατε προτού παραδώσει την παραγγελία σας.

Σχεδιάζουμε όλα μας τα προΪόντα με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρια και για αυτόν τον λόγο μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια και την ποιοτητά τους. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν αυτό δεν ισχύει παρακαλώ ενημερώστε μας για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε.

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε αχρησιμοποίητο προΪόν χωρίς καμία αιτιολογία. Θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας αρκεί το δεν έχει καταστραφεί ή πλυθεί. Αν είναι δυνατόν επιστρέψτε το προΪόν μέσα στην συσκευασία του. Τα χρήματα από τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Αν υπάρχει πρόβλημα στην παραγγελία σας από δικό μας λάθος, τα χρήματα από τα έξοδα αποστολής θα σας επιστραφούν.

Η Angel Baby Ltd διατηρεί το δικαίωμα μη καταβολής των χρημάτων μέχρι τα αντικείμενα επιστραφούν και ελεγθούν.

No reviews
Product added to wishlist

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει μια καλύτερη και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης. Αν συνεχίσετε την πλοήγηση, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα.